Soorten muurstickers voor de babykamer

Met muurstickers kun je de babykamer een heel speciale look geven. Tegenwoordig zijn muurstickers helemaal hip en trendy en het is ook weer eens wat anders dan de babykamer behangen. Met een muursticker kun je heel snel en makkelijk de muren van de babykamer opfleuren.

Muurstickers verwijderen
Het voordeel van een muursticker is, is dat deze verwijderbaar is. Dit is vooral handig wanneer je de babykamer een nieuwe look wilt geven. Als je de sticker met een föhn verwarmt dan laat deze gemakkelijk los. 

Gladde ondergrond
Een muursticker kan kun je op elke gladde, harde ondergrond plakken. Ramen, deuren, tegels  en zelfs op behang van een gladde structuur lukt het prima.  Hoe gladder het behang, hoe mooier je plakwerk.  Ook latex en andere muurverf zijn overplakbaar. Muren geschilderd met witkalk zijn helaas niet geschikt

Vele soorten
Voor in de babykamer zijn er veel soorten muurstickers verkrijgbaar. Je kunt ze in een interieurwinkel kopen, maar ook online bestellen. Via het internet vind je heel veel webwinkels die leuke muurstickers verkopen. Ook sommige verf- en behangmerken hebben een klein assortiment muurstickers in hun collectie zitten.  Vooral voor de babykamer kun je eindeloos aan de gang met muurstickers, want het aanbod is enorm. Je kunt kiezen voor vlinders, hartjes of een muursticker met de naam van jullie pasgeboren baby. Ook kan je kiezen voor een gedicht. Je hoeft niet alleen de muren van de babykamer te beplakken. Je  kunt er ook voor kiezen om de kasten op  te fleuren met muurstickers voorzien van letters, bloemen, of een andere decoratie.

Niet te dicht bij
Zoek in de babykamer een plaats voor de muursticker die niet te dicht bij het ledikantje van de baby is. Als de baby namelijk met zijn of haar handen bij de muursticker kan, is dit gevaarlijk. Ook kan de sticker loslaten en in het ledikantje van de baby terechtkomen. Dit levert een gevaar op voor de gezondheid van de baby.

Grote muurstickers
Met een muursticker kun je de complete wand een nieuwe look geven. Naast kleine muurstickers, zijn er ook grotere verkrijgbaar, waarmee je een complete wand kan beplakken. Deze stickers zijn vaak gemakkelijk te verwijderen en ook weer opnieuw te gebruiken. Deze afbeeldingen kun je op maat laten maken of je kiest uit een standaard afbeelding, maar dan heb je wel minder keus.

© 2010. All Rights Reserved. Cookies enabled.